Soul food

O NAMA

“Isti čovek može biti tvrdi pesimista pre ručka i uvereni optimista nakon ručka.”

Aldous Huxley

Sa vama od 2009. godine

“Stevča Soul Food” je počeo sa radom 2009, a ekspres restoran je otvoren 2014. godine. Sa željom da mušterijama ponudimo više od ukusne brze hrane, postavili smo novi koncept: fast food + ekspres restoran. Ponuda je obogaćena pažljivom selekcijom kuvanih jela po čuvenim domaćim receptima. Nalazimo se u Grčkoškolskoj 7 u strogom centru Novog Sada i Maksima Gorkog 17a. Naš meni namenjen je onima koji imaju potrebu za brzom, zdravom i ukusnom hranom. Svi recepti u našoj ponudi su pažljivo osmišljeni od strane iskusnih šefova, a u upotrebi su isključivo sveže namirnice od proverenih dobavljača.

Svakoga dana u ponudi

Svakog dana u ponudi Ekspres restorana je više kuvanih jela, pripremljenih po tradicionalnim srpskim receptima, koja su omiljena i dobro poznata nadaleko. U ponudi su supe i potaži od povrća, veliki izbor glavnih jela i selekcija priloga i osvežavajućih salata. Zaštitini znak našeg ekspres restorana su velike procije i topla hrana koja se puši na posluženom tanjiru.

Z

100% sveže meso

 

Z

100% sveže povrće

.

Z

Ljubazno osoblje

 

Z

Kvalitetna usluga

 

Za ljubitelje

Zvezda naše Fast food ponude je zasigurno Čizburger sa 100% goveđeg mesa, sirom koji se topi i hrskavom ice berg salatom. Tajni sastojak koji nosi čaroliju ovog jedinstvenog čizburegera je specijalni soul food sos! Za ljubitelje italijanskih kulinarskih majstorija, pripremamo nekoliko vrsta pica uz koje uvek preporučujemo gusti, mirisni pelat kao preliv, po Stevča Soul Food recepturi.

Naš tim

Dobra hrana uz prijatan ambijent koju služi uvek nasmejano i ljubazno osoblje.

 

 

Tražiš posao?

Pridruži se našem timu.

Potrebni su nam:
  • izdavaoci hrane 
  • pomoćni radnici u kuhinji
  • perači sudova
  • kuvari 
Pošalji biografiju na email info@stevca.rs ili nas kontaktiraj telefonom 0604551501.

Lokacija 1

Maksima Gorkog 17a, Novi Sad

021/6622 264

063/551 500

 Radno vreme:

Ponedeljak - subota 08-22h

Nedelja - neradna

Lokacija 2

Grčkoškolska 7, Novi Sad

021/425 975

061/62 80 490

Radno vreme:

Ponedeljak - subota 08-22h

Nedelja - neradna